Stage lopen bij PartsPoint


Volg jij een opleiding en ben je op zoek naar een leerzame stageplaats binnen een groeiende en gezonde organisatie?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Op onze verkooppunten, onze depots  en onze centrale organisatie in Ede zijn er regelmatig stagemogelijkheden.De stagemogelijkheden die Brezan biedt, zijn gericht op studenten die minimaal een opleiding op MBO-niveau 3, 4 of hoger liggen.

  • Brezan verkooppunten

Op onze verkooppunten bieden we stagiaires de mogelijkheid om mee te draaien in een dynamische, commerciële organisatie. Je krijgt inzicht in ons bedrijf, leert omgaan met klanten en zakelijke processen zoals logistiek. Wij zijn een erkend leerbedrijf. Ben je geïnteresseerd in een stageplaats bij een verkooppunt van Brezan? Neem dan rechtstreeks contact op met een verkooppunt bij jou in de omgeving om te vragen wat de mogelijkheden zijn!

  • Centrale Organisatie in Ede

Op de Centrale Organisatie in Ede vind je de afdelingen Finance, Product Management, Stockcontrol, Marketing, IT, Human Resources, Quality Assurance en Supply Chain. Ben je geïnteresseerd in een stageplaats binnen één van deze dynamische afdelingen? Neem dan contact op met HR Services, via HRservices@PartsPoint.com.