WERKEN BIJ ONS KANTOOR

Om de business optimaal te kunnen ondersteunen, is één Centrale Organisatie gevormd: PartsPoint Services. Hier zijn onder andere de krachten op het gebied van inkoop, marketing, logistiek, IT, HR en administratie gebundeld.

Bij de Centrale Organisatie in Ede werken zo’n 200 medewerkers. Zij hebben allemaal het doel de collega’s in het Distributiecentrum, de Depots en de Vestigingen zo goed mogelijk te faciliteren. Hierdoor kunnen wij onze klanten van een unieke dienstverlening voorzien, waarbij auto-onderdelen binnen twee uur geleverd worden. PartsPoint loopt voorop in de ontwikkelingen die door de markt worden gevraagd. Wij zijn een gezonde onderneming en zullen ons de komende jaren blijven versterken, zodat ook in de toekomst onze leidende positie gehandhaafd blijft.

Naast de kantoororganisatie vallen onder de noemer PartsPoint Services ook het Distributiecentrum in Ede en de regionale Depots. Wil jij onderdeel worden van onze organisatie? Bekijk dan of een van onze vacatures bij jou past!


Vragen over werken bij PartsPoint Group?

Neem contact op met onze afdeling HR Services via
hrservices@partspoint.com


Alle vacatures | PartsPoint als werkgever 


Volg PartsPoint Group

Via LinkedIn      |      Via onze WebsitePrivacy | Contact