Online Marketeer in Ede - 171005

Tijdens een vlugge kop koffie klap je voordat je thuis de deur uitstapt nog even snel je laptop open om je laatste mails te checken. Je ziet dat de online campagne die je gisteren hebt uitgezet loopt als een trein. Zou dit komen door de SEO en conversie optimalisatie die je hebt toegepast? Straks op kantoor even een webanalyse op loslaten.

De eerste afspraak van vandaag is met die partij waar je al een aantal keer mee geschakeld hebt. Je bent benieuwd wat zij te vertellen hebben over dat nieuwe medium waarmee we onze business zouden kunnen verbeteren. Ze moeten zichzelf eerst maar eens zien te bewijzen en een goed aanbod neerleggen, het eerste contact verliep gelukkig soepel! 

Voor de lunch duik je nog even het CMS en CRM systeem in om wat aanpassingen door te voeren. Je komt wat puntjes tegen die je opschrijft om te onthouden. Als we die actie op een net wat andere manier in de markt zetten, kunnen we daar veel meer voordeel uit halen. Iets om te overleggen met je collega’s, die staan gelukkig altijd wel open voor nieuwe en innovatieve ideeën!

’s Middags heb je een afspraak met een collega die het voor elkaar krijgt het PartsPoint Group logo steeds weer om te bouwen tot een zelfbedachte creatie. Aan jou om uit te leggen dat is gekozen voor een bepaalde huisstijl, waar we ons met z’n allen aan moeten houden. Je laat hem wat voorbeelden zien van de manier waarop jij de huisstijl hebt gebruikt, in verschillende online en offline campagnes die je hebt ontwikkelt.

 Time flies when your having fun, de laatste uurtjes moeten echt nog even de handen uit de mouwen om met Google Adwords en Analytics aan de slag te gaan. Verschillende collega’s schieten je gedurende de middag aan om te vragen of je even met hen mee wilt kijken… Nu al tijd om naar huis te gaan? Je dag is voorbij gevlogen!

Klinkt dit voor jou als de ideale werkdag? Ben jij toe aan een uitdagende functie waarin je verantwoordelijk bent voor het neerzetten, optimaliseren en implementeren van een online marketingstrategie?  

DAN ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR JOU!
Een online marketeer voor 40 uur.

Ben jij performance gedreven, enthousiast en een echte aanpakker? Je komt te werken op de afdeling Marketing. Een collegiale, vooruitstrevende afdeling waar nieuwe kennis en ideeën worden omarmd. Je zult af en toe ook gevraagd worden werkzaamheden op te pakken die niet binnen je takenpakket vallen. Samen met je collega’s breng je de afdeling naar een hoger niveau. Je rapporteert in deze functie aan de Retail Marketing Manager.

Aantrekkelijk aan deze veelzijdige functie is, dat je je eigen stempel erop kunt drukken. Je maakt deel uit van een marktleidende, groeiende en innovatieve organisatie in een sterk veranderende markt. Naast een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. collectieve zorgverzekering / minimaal 24 vakantiedagen / opleidingsmogelijkheden), bieden wij flexibiliteit, wat in deze functie eigenlijk een vereiste is.

Wat verwachten we van jou?
Je hebt een afgeronde HBO-opleiding en ervaring in online marketing waarbij je kennis hebt gemaakt met verschillende marketing tools (CMS systemen, Google Adwords en Google Analytics). Je bent een commerciële marketeer die weet wat hij/zij wil, graag de handen uit de mouwen steekt en in een uitdagende, soms hectische, omgeving het best tot zijn/haar recht komt.

Beetje enthousiast, maar nog wel een aantal vragen?
Mail gerust naar hrservices@partspoint.com

Super enthousiast en je wilt solliciteren?
Solliciteer dan via de button, vul het sollicitatieformulier in en voeg jouw motivatiebrief en CV toe als bijlage.