Coördinator Retail Marketing - 171205


Vanwege de sterke groei is er binnen onze organisatie per direct plaats voor een ambitieuze:

COÖRDINATOR RETAIL MARKETING (24-40 uur p/w)

Locatie: Ede & Oosterhout

De functie
Ben jij op je best als spin in het web? Als Coördinator Retail Marketing ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het jaarlijkse marketingplan. Uiteraard denk je actief mee over de ontwikkeling van marketing en communicatie activiteiten voor onze concepten. Met veel plezier ben je het aanspreekpunt voor garagebedrijven voor marketingcommunicatievraagstukken. Je rolt centrale campagnes uit en assisteert in lokale activiteiten.

Veelzijdig
Je houdt je bezig met alle facetten van het marketingvak. Je bent de spin-in-het-marketingweb waarbij je zorgt voor een optimale afstemming tussen externe bureaus en partners enerzijds en de franchisenemers anderzijds. Met jouw kennis van marketing en communicatie ben je van grote waarde voor de autobedrijven en bouw je een lange termijn relatie op met de ondernemers.

Je werkt op de marketing afdeling met 17 collega’s en valt binnen het retail marketing team van 4 collega’s, je rapporteert aan de Retail Marketing Manager.

Wat ga je doen

 •          Je ontwikkelt activiteiten op het gebied van marketing en communicatie
 •          Je onderhoudt contact met externe bureaus
 •          Je communiceert en bouwt aan een goede relatie met franchisenemers
 •          Vanuit commerciële creativiteit draag je bij aan het ontwikkelen van unieke proposities en campagnes
 •          Je draagt zorg voor correcte toepassing van het formule handboek en huisstijl
 •          Je bent administratief sterk, aangezien budgetbewaking bij je functie hoort
 •          Je verzorgt interne en externe nieuwsbrieven
 •          Je organiseert evenementen en bijeenkomsten
 •          Je houdt wijzigingen in ledenbestanden bij
 •          Je assisteert bij projecten

Wat vragen wij van jou

 •          Je hebt een MBO/HBO denk- en werkniveau
 •          Je hebt ervaring als allround marketeer
 •          Je bent zeer klant- en servicegericht
 •          Je bent communicatief sterk, stressbestendig en planmatig werkzaam

Wij bieden
Onze marketingafdeling kenmerkt zich door een no-nonsense mentaliteit waarbij de klant centraal staat. Hard werken en eigen initiatief zorgen ervoor dat je proactief op je eigen ontwikkeling kan sturen.

Wie is PartsPoint Group?
Wij zijn een internationaal opererend bedrijf, gespecialiseerd in de distributie en verkoop van auto-onderdelen en autoaccessoires. PartsPoint Group is eigenaar van diverse merken, formules en ketens in dit competitieve en gespecialiseerde vakgebied, waarvan het speelveld bovendien steeds internationaler is. Het hoofdkantoor van PartsPoint Group is gevestigd in Ede, Nederland. Onder de verantwoordelijkheid van de PartsPoint Group vallen diverse gerenommeerde bedrijven. De grootste daarvan zijn de grossiersketens AD Nederland, Brezan en Staadegaard-TC Automotive. PartsPoint Group loopt voorop in de ontwikkelingen die door de markt worden gevraagd. Eén van die ontwikkelingen is schaalvergroting; volume en inkoopkracht zijn doorslaggevend voor de gezonde onderneming die PartsPoint Group is. Wij zullen ons in de komende jaren blijven versterken, zodat ook in de toekomst onze leidende positie gehandhaafd blijft.

Heeft bovenstaande vacature je enthousiast gemaakt en voldoe je aan het profiel? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet! Na de sluitingsdatum datum zal een eerste selectie gemaakt worden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.